encuentralainspiracion.es

Stallergenes Ibérica ha llençat el nou espai web Encuentra la inspiración, una iniciativa que busca millorar i compilar la informació que actualment està disponible sobre la  alèrgia respiratòria. El nou web ofereix  informació detallada i de qualitat sobre la malaltia, tipus d’al·lèrgies, els seus símptomes i els possibles tractaments existents per combatre-la, incloent les vacunes sublinguals.

Entre els continguts que presenta destaquen els vídeos testimonials de pacients, un calendari de pol·linització per zones dels principals al·lèrgens que n’hi ha a Espanya i respostes a la majoria de les preguntes relacionades amb la al·lèrgia respiratòria i els seus tractaments. A més a més, també és possible trobar la  informaciónecessària per ajudar a preparar de manera adequada la visita al al·lergòleg. A la secció El experto responde el doctor David González de Olano, al·lergòleg del Hospital Universitario de Fuenlabrada (Madrid), tracta els temes de més interès relacionats amb la al·lèrgia i contesta els dubtes que se li formulen.

Tal i como explica Óscar Barceló, Marketing Manager de Stallergenes Ibérica i un dels impulsors d’aquesta iniciativa, “Encuentra la inspiración explica totes les fases de la malaltia, agrupant i oferint informació molt útil que actualment es troba disgregada a la xarxa. La al·lèrgia pot ser tractada”.

En el desenvolupament del projecte han participat especialistes en al·lèrgia y la Federación Nacional de Asociaciones de Enfermedades Respiratorias (FENAER). La col·laboració amb FENAER ens ha permès tenir en compte el punt de vista i les necessitats de les persones que poden patir al·lèrgia respiratòria  i, per una altra banda, un col·lectiu d’al·lergòlegs ens ha ajudat a dotar a la plataforma de la informació rellevant i que el públic necessita sobre la malaltia.  Ambdós tenen un paper fonamental en la actualització del web i en la seva interactivitat”, assegura Barceló.

Allergy Track

Allergy Track App

Des de la plataforma Encuentra la inspiración els usuaris també poden descarregar-se la nova app gratuita i en espanyol per a smartphones i tablets  Allergy Track, desenvolupada per Stallergenes S.A., en col·laboració amb la Federación Europea de Asociaciones de Pacientes con Alergia y Enfermedades Respiratorias (EFA), per ajudar als pacients al·lèrgics a controlar millor la evolució de la seva malaltia.

Allergy Track permet mesurar setmanalment l’impacte de la al·lèrgia respiratòria en la productivitat laboral i escolar, així com en les activitats quotidianes. Els usuaris poden, a més, informar al seu metge dels episodis d’al·lèrgia respiratòria que pateixin en el moment de produir-se, valorar la intensitat i freqüència dels seus símptomes i consultar un diari per revisar la seva evolució. Rebre alertes al inici de la estació pol·línica i consells per evitar o minimitzar la exposició a al·lèrgens respiratoris son altres serveis que proporciona el dispositiu.

Allergy Track està disponible a la App Store i Google Play i pot descarregar-se des de el portal Encuentra la inspiración i des de la pàgina web institucional de Stallergenes Ibérica.

 

Twitter: @vacunasalergia

Facebook: Encuentra la inspiración