Els dies 16 a 18 de setembre, la Fundació i2CAT coordinarà la realització de la primera hackathon ciutadana de dades obertes a Barcelona. En el decurs de la hackathon es treballaran reptes de diferents eixos temàtics de rellevància per la ciutat, com són la Salut, els Serveis de Barri i la Cultura de Barri. Els assistents a l’esdeveniment tindran l'oportunitat d'analitzar els reptes proposats, aportar idees i compartir amb la comunitat el seu punt de vista. Es pot donar el cas que arribin a proposar i desenvolupar solucions que tinguin un impacte clar sobre determinades necessitats de la ciutadania.

La XAC hi participarà com a proveïdor de dades, amb les dades de predicció setmanal de nivells de pol·len i espores al·lergògens a Barcelona (i a Catalunya). El desig de la XAC és fer una major difusió de la tasca que fem i la informació que divulguem, i que es puguin trobar noves formes per que arribi a més persones i esdevingui encara més útil, tan a persones amb al·lèrgies com a empreses del sector farmacèutic, de la comunicació i altres.

L'esdeveniment és obert a tota la ciutadania, per participar-hi no són necessaris coneixements de programació o anàlisis de dades. 

 

Més informació i registre (gratuït):

https://hackathon-ciutadana-opendatalabs-barcelona.eventbrite.es

Fullet en PDF:

http://lap.uab.cat/aerobiologia/general/userfiles/files/FLyer_O4C_hackathon.pdf